Povoljno i kvalitetno pranje tepiha Podgorica

 

Pranje tepiha, itisona i staza je jedna od primarnih usluga koje nudi tepih servis Robot Podgorica. Kvalitet i povoljnost usluge obezbedjuje mašinski proces od trešenja do komorskog sušenja. Dolazimo po tepihe i iste vraćamo u najkraćem roku na vašu kućnu adresu. Naš slogan je Dubinski čisto i mirišljavo i to opravdavamo u svakom smislu.

Pranje tepiha

Pranje tepiha se vrši mašinski. Naš tepih servis je prepoznatljiv po kvalitetu i brzini obavljene usluge. Pokrivamo cijelu teritoriju grada Podgorice i okoline. Posle pranja tepih se cijedi u centrifugi. Centrifugalnim cijeđenjem iz tepiha se ostranjuje višak vode i tepih se lakše i brže suši.

Komore za sušenje tepiha

Kada smo ocijedili tepih isti se prebacuje u prostor za sušenje gde se korišćenjem prirodne ventilacije i strujanja vazduha tepih suši na prirodan način ukoliko vrijeme i vremenske prilike to dozvoljavaju. Ukoliko se javlja potreba za brzim sušenjem ili nam vremenske prilike ne idu na ruku, tepih se ubacuje u komoru za sušenje kada se zagrijava vazduh, a višak pare i vlažnosti se ventilacijom izbacuje vani.

Susenje tepiha Podgorica
Cijedjenje i ispiranje tepiha Podgorica

Ispiranje i cijedjenje tepiha

Ispiranje i cijeđenje tepiha predstavlja vrlo bitan segment procesa pranja, ispiranjem se uklanja višak sapunjike i deterdženta sa vašeg tepiha. Iako koristimo biorazgradive deterdžente posle mašinskog pranja koristeći čistu vodu pod pritiskom sa tepiha se uklanjaju hemijska sredstva koriščenja u procesu. Cijeđenjem se uklanja voda sa tepiha i sam proces predstavlja početak procesa sušenja. Vrijeme sušenje tepiha se drastično smanjuje adekvatnim procesom cijeđenja.